Butikszobás panzió nyílt Abádszalókon

Természeti elemekről elnevezett és azok hangulatát idéző design szobákat nyitott egy panzió a Tisza-tó fővárosában, Abádszalókon. A Csónak szoba közepén például tényleg egy igazi csónak áll.

Fotó: butikrooms.com

Minden alkalommal, amikor egy új szállás jelenik meg a hazai piacon, az első ami megtudható róla, hogy mennyire "különleges, új és utánozhatatlan". Az abádszalóki Butik Design Rooms panzió abban a helyzetben van, hogy nem kell külön hangsúlyozniuk ezeket az információkat - írja a Turizmus.com.

A Tisza-tó partján épülő Butik Design Rooms panzió szobáit hat különböző hangulatban alakították ki, és a Tűz, Jég, Tölgy, Víz, Csónak, illetve Madár nevekre keresztelték, utalva a nevekkel arra, hogy a tér berendezésénél a Tisza-tó jellegzetességei kaptak hangsúlyt. Ennek megfelelően a Tűz szoba vörösbe hajló színvilágával a Tisza-tó parti tábortűz hangulatát szeretnék megidézni, a sejtelmesen égszínkék Víz szoba pedig a környezetet körülölelő tóra utal.

Fotó: butikrooms.com

A Csónak szobába például a tervezők többek között egy valódi csónakot is beépítettek, a panzió weboldala szerint, így tisztelegve a híres tiszai halászat és horgászat előtt. A szobában éppen ezért evezőlapátok, hajólámpatestek és fa berakások segítségével igyekeznek a Tisza-tavon ringatózás illúzióját kelteni. A baldachinos ágy azonban ugyanúgy tartozéka a butikszobának, mint a luxus vizesblokk, amely a zuhanykabin mellett derék masszázsos és nyakzuhanyos jakuzzit is tartalmaz, de két túrabicikli is jár a szobához arra az esetre, ha a vendég a valós természeti értékeket testközelből is szeretné élvezni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek