Tűz a Royal Caribbean luxushajóján

Tűz a Royal Caribbean luxushajóján

Tűz ütött ki a Royal Caribbean egyik óceánjárója, a Grandeur of the Seas fedélzetén - írja a BBC információi alapján az Index. A hajón 2224 utas tartózkodott, amikor az Baltimore-t elhagyva, útban a Bahama-szigetek felé hétfőn kora reggel a horgonynál kigyulladt. Szerencsére senki sem sérült meg súlyosabban az esetben.

Az utasoknak órákon keresztül kellett várakoznia, amíg eloltották a lángokat, de a legénység mindenkit megnyugtatott, és a lehető legtöbb információt megosztották a történtekről.

A megrongálódott hajó ugyan tovább tudott menni a bahamai Freeportba, de onnan az utasokat repülővel szállítják haza Baltimore-ba. A jegyek árát visszakapták, és a társaság felajánlott nekik egy ingyenes utat a jövőben kárpótlásként.

Milyen belülről egy luxushajó?
Idén tavasszal a Travelo egy luxushajó keresztelőjén vendégeskedett. Igaz, hogy az a hajómonstrum nem a Royal Caribbean, hanem az MSC társaság tulajdona, ennek ellenére valószínűnek tartjuk, hogy külsőségekben igencsak hasonlítanak egymásra. Élménybeszámolónkat és gazdag képgalériánkat itt érheti el. Azt csak remélni tudjuk, hogy az MSC Preziosa szebb jövő elé néz majd.
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek