Leborotvált lábbal, női ruhában szolgált fel a légitársaság vezére

Leborotvált lábbal, női ruhában szolgált fel a légitársaság vezére

Egy elvesztett fogadás miatt stewardess-nek állt Richard Branson, a Virgin légitársaság vezére egy versenytárs járatán – írja a turizmusonline.hu.

Az extravaganciájáról és formabontó ötleteiről híres brit cégalapító két és fél évvel ezelőtt kötött egy fogadást Tony Fernandes-zel, az Air Asia fapados vezérével, amelyet elvesztett. Abban állapodtak meg, hogy amelyikük Forma-1-es csapata rosszabbul szerepel a versenyen, annak tulajdonosa a másik légitársaság női egyenruhájába öltözik és felszolgál egy járaton.

Itt még alfahím szerepben.Fotó: Jpa / Northfoto

Az ígéret beváltására elég sokat kellett várni, hol egy síbaleset, hol a brit királyi esküvő, végül Branson házának leégése miatt kellett halasztani az akciót. Végül a napokban az Air Asia Perth - Kuala Lumpur járatán öltötte magára a versenytárs piros női egyenruháját Branson.

A szolgálatba lépés előtt a lovaggá avatott, így a sir előnév használatára is jogosult exhippi lábát a kamerák előtt leborotválták, haját csinosan hátra fogták és még ki is rúzsozták. A járaton ott ült a fogadás nyertese, Fernandes is, akinek azzal tette emlékezetessé utazását a botcsinálta légikísérő, hogy egy egész tálca italt öntött rá „véletlenül". Bosszúból Fernandes „pezsgőfürdőt" rendezett Bransonnak a maláj főváros repülőterén.

A vaskos tréfák sora nem volt öncélú: a nap során a Starlight Alapítvány számára végeztek jótékonysági gyűjtést, melynek végén 300.000 dollár adomány jött össze.

Branson blogján emlékeztet arra, hogy Tony Fernandes a Virginnél kezdte pályafutását, és örömmel állapította meg, sikeres márkát tudott felépíteni – nélküle.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek