Visszaáll a forgalomba a LOT Dreamlinere

  Június 5-én visszaáll a forgalomba a LOT lengyel légitársaság Boeing-787 Dreamlinere. Az első járat a Varsó-Chicago útvonalon közlekedik. A következő hetekben újabb járatokat indít a légitársaság.

  Fedélzeti kütyü a LOT egyik Dreamlinerének Prémium Club osztályán

  Fotó: mimi / Travelo  A Dreamlineren három osztály áll az utasok rendelkezésére, Elite Club (régi Business Osztály), Premium Club (új, emelt színvonalú turista osztály) és Turista osztály teljesen új formában. Az utasok a repülőút során az alábbi kényelmi funkciókat érezhetik: alacsonyabb légnyomás a repülőgép fedélzetén, tisztább és egészségesebb levegő a HEPA szűrőknek köszönhetően, tágas és modern belső, 30 százalékkal nagyobb ablakok, nagyobb csomagtartók, dinamikus világítás és Smoother Ride rendszer, ami csökkenti a rosszullét lehetőségét, és a jet lag jelenséget – adta hírül a Turizmus.com.

  A géptípus európai forgalmbaállásának híre azért érdekes, mert a Boeing 787-es Dreamliner utasszállító gépek repülési tilalmát 2013 januárjában rendelték el világszerte, több váratlan esemény, köztük egy kényszerleszállás miatt, és a tilalmat csak április végén oldották fel.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!