Egyiptomban alkoholmentes hotel nyílt

  Egyiptomban alkoholmentes hotel nyílt

  Alkoholmentes szálloda nyílt Egyiptomban – írja a telegraph.co.uk. A Vörös-tenger partján fekvő Hurghadában, Egyiptom második legnagyobb városában található hotel, amely egyben kiemelt turista célpont, az új, alkoholmentes létesítménytől a konzervatív muszlim látogatók számának növekedését várja. Emiatt a hotel egyik emeletét és az és az egyik úszómedencét is kefejezetten nőknek jelölték ki.

  Fotó: Be3 / Northfoto

  A youtube-on egy video is található, amin a hotel előtt alkoholos üvegeket törnek szét a lakosok, hogy így ünnepeljék a hotel megszületését. Idén az egyiptomi kormányzat részéről femerült, hogy betiltják az alkohol árusítását bizonyos turisztikailag frekventált városokban és tengerpartokon, sőt, a radikálisabbak a koedukált strandok megszüntetését és az alkohol egész Egyiptom területén való betiltását is szorgalmazták.

  A hotel vezetője szerint viszont semmiféle politika mozgalomról nincs szó, az alkoholmentes hotellel egyszerűen a turisták egy új csoportját szeretnék megszólítani.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!