Ingyenes fesztivál Ipolytarnócon

Ingyenes fesztivál Ipolytarnócon

Tizedik alkalommal rendezik meg a Muzsikál az erdő fesztivált június 29-július 7. között. A rendezvénysorozathoz első ízben csatlakozott az Ipolytarnóci Ősmaradványok Természetvédelmi Terület. A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság kiemelt bemutatóhelye rendkívüli nyitva tartással hétfői napon, július 1-én kitárja kapuit a természet és a zene iránt fogékonyak előtt. Nemcsak a belépés lesz ingyenes a területre egész nap, hanem a szakvezetéses túrákon való részvétel is.

Szabadon látogatható majd a miocén erdő, a lombsétány és a bükkábrányi fák. A legkisebbeket játszótér, mini kalandpark és kézműves foglalkozások várják. A kiállító teremben a Medves Fotómaratonon készült, a környéket bemutató legszebb képeket láthatják az érdeklődők. A terület látnivalóit nógrádi termelői piac és kézműves vásár egészíti ki.

A zenei programok délután egy órakor kezdődnek didgeridoo bemutatóval. Az ausztrál őslakosok hangszerét Homolai Sándor szólaltatja meg. 6 órától a Salgótarjáni Szimfónikus Zenekar ad koncertet a Borókás-árokban.

A 10. Muzsikál az Erdő – Mátrai Művészeti Napok teljes programja megtekinthető a rendezvénysorozat honlapján: www.muzsikalazerdo.hu

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek