Ingyenes városnéző séta szombaton Pécsett

  Ingyenes városnéző séta szombaton Pécsett

  Pécsett ismét a Pécsi Utazás Kiállítással egy időben ünneplik az Idegenvezetők Világnapját, melynek alkalmából a TÉDÉEM Pécs Nonprofit Kft. szeretettel várja az érdeklődőket egy közel két órás, izgalmas városnéző túrára, amelynek során bepillanthatnak Pécs kevéssé ismert épületeinek titkokat rejtő ajtói mögé, és megismerkedhetnek a rég elfeledett, kincseket érő belső enteriőrökkel.

  Időpont: 2013. március 9. 10.00 és 12.00 órai indulással, találkozó a Hunyadi szobornál, a Széchenyi téren.

  A túra Pilkhoffer Mónika, a Pécsi Tudományegyetem építészettörténettel foglalkozó adjunktusa közelmúltban megjelent Rejtett kincsek, pécsi enteriőrök című könyvének tematikájára épül. A séta során az érdeklődők megtekinthetik a Klimó Könyvtár, a Gránátalma Patika és a régi Tejbisztró épületében található középnemesi lakás belső tereit, illetve a Művészetek és Irodalom Háza festett termeit.

  A városnéző séta ingyenes, de előzetes bejelentkezés szükséges! Bejelentkezni a 72/213-315 telefonszámon, vagy a pecs@tourinform.hu e-mail címen lehet. A csoportok létszáma maximum 25 fő.

  További turisztikai híreket a Turizmus.com oldalon olvashat.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!