Új négycsillagos szálloda nyílik Szeged belvárosában

Új négycsillagos szálloda nyílik Szeged belvárosában

Három hét múlva már vendégeket fogad a csongrádi megyeszékhely belvárosában kétmilliárd forintos beruházással épült új, négycsillagos szálloda, az Art Hotel Szeged – közölte a szállodaigazgató csütörtökön a helyszínen.

A garázzsal együtt ötszintes, 8 ezer négyzetméter beépített területű szállodában 32 normál, 26 erkélyes kétágyas, kettő akadálymentes, öt családi szoba, és hat – ebből három dupla hálószobás – luxus lakosztály várja a vendégeket – mondta Budea Ildikó a 438 millió forintos uniós támogatással megvalósult beruházást bemutató sajtótájékoztatón.

A szálloda százfős reprezentatív, terasszal rendelkező étteremmel, non-stop lobbibárral, egy százötven- és egy ötvenfős rendezvényteremmel és 53 gépkocsi befogadására alkalmas mélygarázzsal rendelkezik. A műemléki környezetbe illeszkedő épület harmadik emeletén wellness központot is kialakítottak, amelynek különlegessége a Dóm térre néző panorámás jacuzzi – közölte a turisztikai szakember.

A szállodába a városlátogató, művészeteket kedvelő, színházrajongó, tiszai túrára vagy rendezvényre, üzleti útra érkező vendégeket várják belföldről és a szomszédos országokból. Budea Ildikó hangsúlyozta, nem más szállodáktól kívánnak látogatókat elcsábítani, céljuk, hogy új utazókat vonzzanak a városba.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek