Félárú kedvezmény a miskolci kisvasút utasainak

Félárú kedvezmény a miskolci kisvasút utasainak

A MÁV-START Zrt. 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásáról a Miskolc-Tiszai pályaudvarra, a 2013. február 16-án megrendezésre kerülő Kisvasútra fel! rendezvényre utazóknak.

A kirándulóvonat a téli Bükk erdein át viszi utasait. A természetbarátok és vasútfotósok egyaránt megcsodálhatják a tájat Ortástetőtől a Garadna-patak völgyén át, a kisvasút fővonala mentén fekvő Lillafüredi Pisztrángtelepig.

A rendezvényre vasúttal érkezők a menetjegyeiket bármely MÁV-START belföldi pénztárban megválthatják. A kedvezményes árú alkalmi menettérti jegyekkel való utazás legkorábban a rendezvényt megelőző napon, február 15–én éjféltől kezdhető meg. A visszautazást a rendezvényt követő napon, február 17-én éjfélig be kell fejezni. Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a visszautazás előtt a LÁEV-végállomásnál (Miskolc) február 16-án a vonat indulása előtt, 9:00 és 9:30 között vagy a visszaérkezése után, 16:00 és 16:30 között lebélyegeztetik az utasok. A bélyegzéshez a kisvasúti programra szóló részvételi jegy bemutatása szükséges.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek