Ír kocsmaszeánsz és salzburgi kalandozás a szaunában

Ír kocsmaszeánsz és salzburgi kalandozás a szaunában

Profi szaunamesterek mérték össze tudásukat a hétvégén, a III. Szauna Szeánsz Oscaron, a szaunamesterek versenyén. Az Aquaworldben megrendezett közép-magyarországi középdöntőn öt szaunamester mérte össze tudását, hogy kettő közülük továbbjuthasson a március elején, Kecskeméten megrendezésre kerülő döntőbe – írja a Turizmus.com.

A kvalifikációs versenyen a két továbbjutó Dombó Diána az Aquaworld Budapest és Szabó Zoltán a NaturMed Hotel Carbona**** szaunamesterei. Dombó Diána, "Egy nap Salzburgban Mozart nyomdokain" versenyszeánszával nyűgözte le a vendégeket. "A kellemes, Mozart zenére felépített szeánszán illóolajai segítségével elkalauzolta vendégeit Salzburg kulturális helyeire, tökéletes klímát teremtve. Idegenvezetőnk képzeletbeli sétája kellemes virágillattal, kastélypark virágos kertjével kezdődött azután kávézóba röpített minket azok hangulatát megidézve, végül Salzburg egyik esti báljában fejeztük be programunkat" – áll a Turizmus.com beszámolójában.

Szabó Zoltán "Pub'n'Roll - ír kocsmaszeánszával" vidította fel a szaunában ülőket. Ír zenére, fergeteges hangulatot teremtett. Rétháti Péter a Jankovich Kúria Wellness Hotel**** versenyzője "Tökös mákos felfrissüléssel" kényeztette a versenyre érkezőket. Árpássy Attila a V-8 Uszoda és Szabadidőközpontból "Emese álma" levendulás mézes-zabos szeánszát mutatta be. Boldog Endre az Aquaworld Budapest másik versenyzője "Fókuszban a kókusz" szeánszot vezényelt le. Akik ilyen érdekes szaunaélményekre vágynak látogassanak el a döntőre, illetve a fent említett helyszíneken újra átélhetik.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek