Az elmúlt öt év legnagyobb vendégforgalmát érték el Bükfürdőn

  Az elmúlt öt év legnagyobb vendégforgalmát érte el, és a gazdasági válság ellenére is több vendéget fogadott tavaly a Büki Gyógyfürdő- és Élménycentrum, mint egy évvel korábban - közölte az MTI-vel pénteken a gyógyfürdőt üzemeltető részvénytársaság marketingvezetője.

  Láng Veronika tájékoztatása szerint 2012. január elseje és december 31-e között összesen 862 ezer 322 darab belépőt értékesítettek, így a társaság bevétele 2011-hez képest közel 4,7 százalékkal 1,6 milliárd forint fölé nőtt.

  A fennállásának 50. évfordulóját éppen tavaly ünneplő büki gyógy- és wellnessfürdő amely már 1979 óta Budapest, Hévíz és Hajdúszoboszló mellett országosan kiemelt gyógyhelynek számít, az elmúlt öt évtized alatt több mint 32 millió vendéget fogadott - fűzte hozzá.

  A fürdő vendégköre folyamatosan változik, az elmúlt években egyre nagyobb arányt képviselnek a családos, gyermekkel érkező látogatók. Több mint 30 országból érkeznek a településre a fürdővendégek, egyre nagyobb számban vannak jelen a német, osztrák vendégeken kívül a cseh, lengyel szlovák és orosz turisták.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!