Turisztikai díj az OTP Birkenhof szállodának

Turisztikai díj az OTP Birkenhof szállodának

A Karintiai Idegenforgalmi Hivatal Minőségi kitüntetését vehették át az OTP Bank Ausztriában működő szállodájának, a Hotel OTP Birkenhofnak a vezetői. A kitüntetést a szolgáltatások minősége, a helyi turizmusban betöltött kiemelkedő szerepe miatt ítélték oda a népszerű üdülőhelynek.

Kevesen tudják, hogy az OTP Bank egy szállodát is üzemeltet Ausztriában. Az épület 1996 óta van a pénzintézet tulajdonában, a vendégek 95%-a magyar, de rendszeresen megfordulnak ott olasz, szlovák, román és osztrák vendégek is. A hotel üzemeltetéséről 17 fős személyzet gondoskodik, akik közül 12-en magyarok.

Az idei téli szezonban számos kedvezmény várja a Bad Kleinkirchheimbe látogató vendégeket, ezek közül elég kiemelni a kedvezményes síbérletek, vagy termálfürdő belépőket. A hagyományos szolgáltatásokon felül squash pálya, fitneszterem, bowling pálya, úszómedence is várja az aktív pihenésre vágyókat.

A minőségi kiszolgálás elsősorban a tisztaságot, a minőségi alapanyagokból készített széles ételválasztékot jelenti, de a díj odaítélésekor az ítészek értékelték a szálloda vendégközpontúságát, illetve azt is, hogy milyen mértékben kínálja helyi termékeket és szolgáltatásokat.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek