Jön az UP fapados izraeli légitársaság

UP néven indít diszkont légitársaságot az El Al izraeli légitársaság, amelynek új járata kezdetben öt európai városba, köztük Budapestre is közlekedik Tel Avivból március végétől.

 

Fotó: El Al



A járatokra hamarosan megkezdődik a jegyértékesítés, az egyirányú tarifák 69 dolláros ártól indulnak. Az UP valódi diszkont fuvarozóként csak azokért a szolgáltatásokért fizettet, amelyeket az utasok igénybe is vesznek. A fedélzeten két osztályt – economy és economy plus – kínál, az UP Basic tarifa semmilyen extra szolgáltatást (feladott csomagot, víz és snack kivételével fedélzeti ellátást, ülésválasztást) nem tartalmaz, ezeket az utasok felár ellenében választhatják ki maguknak. Az UP Smart jegyet vásárlók azonban rugalmas kondíciókat és számos szolgáltatást megkapnak. Az El Al Matmid törzsutasklubjának tagjai az UP járatain is gyűjthetnek mérföldeket és szinttől függően további extra szolgáltatásokra is számíthatnak.

Az UP indulásakor heti 50 járatot üzemeltet, ezek Larnacára heti hat, a többi célállomásra –Berlinbe, Kijevbe, Prágába és Larnacára és Budapestre– heti 11 alkalommal közlekednek majd.

Váradi János, az El Al budapesti igazgatója elmondta: az UP díjtalan személyes és telefonos ügyfélszolgálatot kínál, jegyeit a csoportok rugalmas feltételekkel vehetik igénybe és a IATA jegyirodák jutalékot is kapnak. A gépekre a beszállítás utashídról történik, az UP Tel Avivban a központi terminálra érkezik- írja a Turizmus.com.

További híreket a Turizmus.com oldalon talál. A turisztikai szakma legfrissebb híreiért pedig iratkozzon fel a Turizmus Panoráma Bulletinre!
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek