Megnyitott az első Novotel hotel Szófiában

Megnyitott az első Novotel hotel Szófiában

A négycsillagos Novotel Sofia 178 szobával, 6 tárgyalóteremmel, étteremmel, fitneszközponttal nyitotta meg kapuit december 1-jén, írja a Turizmus.com. A hotel 178 tágas, kortárs stílusban berendezett szobát kínál, melyek közül 4 akadálymentesített. Minden szobában ingyenes WIFI, illetve programozható légkondicionáló, síkképernyős LED TV-k és műholdas csatornák állnak a vendégek rendelkezésére. A szobákhoz minibár, kávé- és teafőző berendezések és laptop méretű széf tartozik.

A globális tapasztalatok révén a Novotel Sofia szakértő segítséget nyújt üzleti események szervezésében, melyet csúcstechnológiájú eszközökkel és konferencia-tanácsadással is támogat. 6 tárgyalótermével a szállodában akár 280 résztvevős találkozó vagy 160 fős esküvő is szervezhető. A Novotel Sofia ráadásul egy különleges tárgyalóteremmel is rendelkezik, mely kreatív, ötletbörze jellegű találkozók bonyolítására alkalmas.

A szálloda éttermében, a Nouveau Sens-ban kiegyensúlyozott, egészséges fogások és óriási nemzetközi borválaszték gondoskodik a vendégek jóllétéről.

Az In Balance fitneszközpontban pedig számos élénkítő vagy nyugtató hatású testmozgás közül választhatnak a vendégek, illetve gőzfürdő, relaxációs szoba és különböző kezelések is elérhetők.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek