Két díjat kapott az InterContinental Budapest

Két díjat kapott az InterContinental Budapest

Az IHG európai szállodái közül az InterContinental Budapestet két kategóriában is díjazták a Star Awards díjjal, írja a Turizmus.com. Az egyik kategória a dolgozókért tett erőfeszítéseket, a másik a hotel biztonságosságát díjazta. A „Developing People Award"-ot ebben ez évben azért az InterContinental Budapest érdemelte ki, mert ők bizonyultak a legelkötelezettebbnek dolgozóik képzésében, illetve hozzájárultak a tehetségek előmeneteléhez a márkán belül.

A szálloda által biztosított tréningek is nagyban hozzájárultak a dolgozók karrierfejlődéséhez. Az alkalmazottaknak több lehetőség is kínálkozik, hogy továbbképezzék magukat. Képzési hozzájárulásban részesülhetnek, és keresztképzéseken vehetnek részt. A Career Clubban pedig a vezetők mondják el, hogyan jutottak el a pozíciójukba.

A „Safe Hotel Award"-ot azzal érdemelték ki, hogy a legkiemelkedőbb kockázatkezelési programot dolgozták ki a szállodára. A szálloda jól kidolgozott védelmi rendszerébe olyan elemek tartoznak, mint az automatikus tűzjelzők az egész hotel területén, füstelszívó a folyosókon. Ezek kezelésére a személyzet folyamatosan átfogó tréningben részesül. 2011-ben új vízkezelési módszereket is kidolgoztak a lehetséges veszélyek elkerülése érdekében.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek