Három budapesti hotel kapott Gold Cercle díjat

Három budapesti hotel kapott Gold Cercle díjat

Az Agoda.com közzétette a 2012-es év Gold Circle díjasainak listáját. Az évente átadott elismerést a távol-keleti székhelyű cég azon partnerei nyerhetik el, amelyek népszerűségükkel és hatékonyságukkal példát mutatnak a teljes iparág számára. Idén is díjazott budapesti szállodát a cég, írja a Turizmus.com.

A 2009-ben alapított Golde Circle díjjal egy speciális szegmensben kiválóan teljesítő partnerszállodák munkáját ismeri el az Agoda.com. Olyan szállodák kaphatják meg ezt a díjat, amelyek a világszerte növekvő online szállásfoglalási piac kihívásainak legjobban megfeleltek az adott évben. Idén 494 Golden Circle díjat osztott ki a cég vezetése, köztük három budapesti szálloda is megkapta az elismerést: a Residence Baron, a Boscolo Budapest - Autograph Collection Hotel és a Bo18 Hotel nyerték el a díjat Magyarországon.

Idén a tavalyinál több adat alapján elemezték a hotelek teljesítményét: például összesítették, és egy képlet segítségével súlyozták a vendégek visszajelzéseit, figyelembe vették az árak versenyképességét és azt is megnézték, hogy a hotelek mennyire alkalmazkodnak az új és fejlődő piaci szegmens, az online foglalási üzlet összetettségéhez.

A 2012-es Golden Circle díj magyar nyertesei:

Residence Baron

Boscolo Budapest - Autograph Collection Hotel

Bo18 Hotel

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek