Járműtalálkozót tartanak a hétvégén Ferihegyen

  Járműtalálkozót tartanak a hétvégén Ferihegyen

  November 11-én, vasárnap a Ferihegy Repülőgép Emlékpark és a Szovjet Járművesek Baráti Társasága közös évadzárót tart, amelyen délután – idén utoljára – beindítják az ott található, részben felújított Il-14-es utasszállító motorját is. A Múzeumok Éjszakájához hasonlóan, a kiállított repülőgépeket szakszerű idegenvezetéssel ezúttal szintén meg lehet majd tekinteni belülről is. Közülük valószínűleg most is a Jak-40-es lesz a legnépszerűbb, mivel ez újra „életre keltve" teljes kivilágítással, működő műszerekkel és bekapcsolt rádiókészülékekkel várja majd a látogatókat.

  Az évadzáró másik látványosságának a ma már oldtimer kategóriába tartozó, és az emlékparkban ebből az alkalomból szintén megtekinthető, ma is működőképes veterán gépjárművek – Moszkvicsok, Volgák, Zaporozsecek, Zsigulik és más régi szovjet autótípusok – ígérkeznek. Az évadzáró alkalmából lehetőség lesz autóbuszos repülőtér látogatásra is, de értesüléseink szerint az erre szóló jegyek a hatalmas érdeklődés miatt, már elővételben elkeltek – olvasható a TTG Hungary hírlevelében.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!