Méregdrága öltönyt sorsoltak a reptéren

Méregdrága öltönyt sorsoltak a reptéren

Kétezer eurós, azaz több, mint félmillió forintos öltönyt nyert egy magyar fiatalember, aki nyáron kitöltötte a Heinemann Duty Free üzletben a vásárláshoz kapott nyereményszelvényt. A Münchenben dolgozó Honti Balázsnak érdemes volt ismét repülőre ülnie, hogy átvehesse a nyereményről szóló utalványát Budapesten. A Heinemann Duty Free nyár eleji, „Kézművesség-mestermunkák" elnevezésű játékához kapcsolódóan lehetett Ermenegildo Zegna-öltönyt nyerni.

A harmincas éveinek elején járó Balázs tegnap vehette át a nyereményről szóló utalványt. Hardy Mihály, a Budapest Airport kommunikációs igazgatója az átadási ünnepségen elmondta: „A repülőterek világa egyre inkább uniformizálódik Európában is, éppen ezért közös célunk a repülőtéri üzletekkel együtt, hogy a budapesti indulást egyedivé és felejthetetlenné varázsoljuk valamennyi utasunk számára."

Az átadást követően a Zegna cég budapesti beszállítói méretet vesznek a nyertesről és a megadott időre a megadott helyre szállítják a félmillió forintos öltöny-költeményt. Az 1910-ben alapított Emerengildo Zegna a mai napig is családi vállalkozás, amelyet immár a negyedik nemzedék tart a világ élvonalában a férfiöltönyök területén. A csakis kiváló minőségű alapanyagból készülő, klasszikusan karcsú, olaszos eleganciájú öltönyöket egyébként olyan világsztárok is választották, mint Placido Domingo tenorénekes vagy a filmvászonról ismert Alec Baldwin és Kiefer Sutherland.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek