Mobilkuponokat kínál egy budapesti app

  Az Urban Guides Kft alkalmazásának felhasználói mobiljukra kérhetnek le budapesti kávézókban, romkocsmákban, dizájnboltokban érvényes kedvezménykuponokat.

  Elindult Magyarország első mobilkupon-alkalmazása Budapest Urban Guide néven. Az Urban Guides Kft alkalmazásának felhasználói mobiljukre kérhetnek le budapesti kávézókban, romkocsmákban, dizájnboltokban érvényes kedvezménykuponokat.

  A Magyarországon díjmentesen letölthető alkalmazásban az adott hely profilján egyszerűen meg kell nyomniuk a „Felhasználom a kedvezményt" gombot és az ekkor megjelenő képernyőt kell megmutatniuk a hely alkalmazottainak.

  Az alkalmazás magyarul ingyenesen érhető el a hazai App Store-ban és Google Play store-ban, az angol nyelvű „For Traveller's Special Edition" fizetős változat pedig a külföldi App Store-okban és Google Playen.

  A startup cég még az idei év folyamán más nagyvárosokban is tervezi az app elindítását, többnyire franchise keretek között.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!