Így kölcsönöztünk autót idén nyáron

  Így kölcsönöztünk autót idén nyáron

  A nyári üdülőszezon alatt elsősorban Spanyolországban kölcsönöztek autót a magyarok – derült ki az Autokolcsonzes.hu által készített statisztikából. Olaszország volt a második legnépszerűbb autóbérlési célpont.

  Egy amerikai kirándulás szinte még mindig elképzelhetetlen bérautó nélkül, ezt bizonyítja az is, hogy a hazánkból érkező online bérautó-foglalások harmadik legnépszerűbb célpontja az Amerikai Egyesült Államok volt. „Ellentétben a szezonra jellemző egy hetes foglalási időszakokkal, az államokba érkezők nagy része legalább másfél-két hétre bérelt autót" – mondta el Árok Bianka, az Autokolcsonzes.hu kommunikációs vezetője.

  A foglalási adatokból az is kiderült, hogy a magyarok többsége rögtön a reptéren veszi át a bérautóját, majd a nyaralás végeztével szintén a terminálon adja le azt. A bérautók kategóriáját tekintve a magyarok leginkább a gazdaságos, mini és kompakt járműveket keresték. A biztosítások tekintetében legtöbben a zéró önrészt tartalmazó csomagokat részesítették előnyben.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!