Ingyenes idegenvezetés Egerben

  Ingyenes idegenvezetés Egerben

  Ingyenes idegenvezetéssel, nyereményjátékokkal és szabadon látogatható kiállításokkal várják az idegenforgalommal foglalkozó szervezetek a látogatókat, szeptember 27-én a Turizmus Világnapján Egerben – jelentették be kedden a rendezvény beharangozó sajtótájékoztatóján.

  Pataki Zsuzsa, a koordinációt végző Művészetek Háza vezetője elmondta, hogy ebből az alkalomból ingyenes idegenvezetéssel indulnak túrák a város központjából, a Dobó térről a település nevezetességeinek megtekintésére.

  Városszerte hat népszerű kiállítóhely is megtekinthető majd belépőjegy nélkül: a Zsinagóga Galéria, a Tűzoltó Múzeum, a Kopcsik Marcipánia, a Történeti Tárház, a Sportmúzeum és a Vitkovics-ház. Az érdeklődők kvízjátékokra, városismereti vetélkedőkre nevezhetnek be.

  A programot az egri Vitézlő Oskola haditorna egyesület bemutatója, valamint bor és mustkóstoló színesíti, illetve a helyi iskolások segítségével elkészítik Magyarország leghosszabb szőlőfüzérét – ismertette a programot Pataki Zsuzsa.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!