Csőhotel a Duna-parton

  Csőhotel a Duna-parton

  Az ausztriai Ottensheimben, Linz mellett, modern dizájnerek tervezték a különös „szállodát", amit inkább kempingnek vagy kulcsos szállónak nevezhetnénk. A Das Parkhotel névre hallgató három „bungaló" mindegyike 2 m átmérőjű, és 2,5 m hosszú betoncsőből áll. Van benne villany és vezeték nélküli internet-kapcsolat, meg egy ágy lámpával. Az ágy alá lehet pakolni, a matrac néhány használat után eldobható, környezetbarát termék.

  A belsejét vidám színekkel festették ki, ablakot is vágtak bele, nehogy barátságtalannak tűnjön. A kemping területén a vizes blokkban lehet tisztálkodni. Fűtés hiányában csak május és október között várja a nem túl igényes vendégeket. A „szoba" ajtaja az előre foglalásnál kapott kóddal lehetséges. A szobáknak nincs ára, mindenki annyit fizet, amennyit neki megért az éjszakázás – olvasható a TTG Hungary hírlevelében.

  A különleges szálláshely honlapja a www.dasparkhotel.net címen található.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek