Török masszázs is lesz a megszépült Lukácsban

  Török masszázs is lesz a megszépült Lukácsban

  Novemberben nyílik meg, kibővült szolgáltatásokkal, Budapest egyik legrégibb gyógyfürdőjének új részlege. Tavaly decemberben indult a második ütemű fejlesztés, amely mintegy 1,3 milliárd forintba került, melyhez egymilliárd forintnyi uniós támogatás kapcsolódik.

  Az év végéig elkészül az uszodatéri homlokzat, az uszoda csempés kabinsora, az öltözőépület, a fölszinti kabinsor, új jegypénztár, valamint a napozóterasz rekonstrukciója.

  Az északi kádosztály a jövőben egyszerre szolgálja a gyógyászati és a családi fürdőzés céljait. A dél oldalon kilenc kádszobát és a sókamrát az eredeti funkciónak megfelelően állítják helyre – tájékoztat az egyik kerületi média.

  Lesznek új szolgáltatások is, mint a wellness részleg, a szaunavilág, a fitnesz terem és a játszóház, illetve a Budapesten egyedülálló hammam török masszázs.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!