A Germanwings átköltözik a berlini Tegel reptérre

  A Germanwings átköltözik a berlini Tegel reptérre

  A téli menetrend életbe lépésével egyidejűleg, október 28-tól a Germanwings berlini járatait – a német főváros új repülőterének megnyitásáig - a Berlin-Tegel repülőtérről indítja majd. A diszkont légitársaság repülőgépei eddig anyavállalatától, a Lufthansa-tól eltérően Berlin-Schönefeld-re közlekedtek. Az átköltözés következtében a legnagyobb német légitársaság teljes berlini útvonalkínálata egyetlen repülőtéren koncentrálódik, amely megkönnyíti az utasok számára utazásuk tervezését.

  Néhány hónapja lehetőség nyílt arra, hogy az utasok a Lufthansa és a Germanwings járatait egyetlen repülőjegyen egymással kombinálják és átszálljanak a másik légitársaság járatára. A Germanwings és a Lufthansa járatait egymáshoz igazították a Köln-Berlin és Stuttgart-Berlin útvonalon. A Germanwings utasai további előnyöket élveznek azzal, hogy a diszkont légitársaság a téli menetrendben átköltözik a Tegel Repülőtérre, hiszen innen könnyebben jutnak a belvárosba, amely fontos szempont lehet pl. egy üzleti utazás esetében. A Germanwings diszkont légitársaság a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről Köln/Bonnba és Stuttgartba indít közvetlen járatokat.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!