A világ legtitkosabb turisztika célpontjai

  A világ legtitkosabb turisztika célpontjai

  A Magyar Turizmus Zrt. ausztriai külképviselete, együttműködésben az osztrák Corps Touristique Austria szakmai egyesülettel, a közelmúltban adta ki a „Titkos turisztikai célpontok" című összeállítást – olvasható az MT Zrt. hírlevelében. A világ legérdekesebb turisztikai célpontjainak listáját és leírását tartalmazó információs füzet máris nagy népszerűségnek örvend az osztrák turisztikai szakma körében, és komoly érdeklődés mutatkozik iránta a turisták részéről is. A kínai Wuzhen víziváros, vagy például Manchester új foci-múzeuma, a jamaikai Nanny-vízesés, a legendás svájci Hallwyl-kastély, illetve az amerikai St. Petersburg/Clearwater varázslatos strandja, és további 80 "titkos" úti cél mellé két magyar turisztikai újdonság is felkerült a listára.

  A helyszínek kiválasztásánál döntő szempont volt, hogy a bemutatott attrakció a turisták által még kevésbé felfedezett, egyfajta titkos-tipp legyen, ugyanakkor komoly turisztikai potenciállal és egyediséggel bírjon. Ennek megfelelően hazánkból az etyeki Korda Filmpark és a bakonybéli Pannon Csillagda került fel a nemzetközi listára. Mindkét magyarországi turisztikai attrakció újonnan nyitotta meg kapuit a látogatók előtt. A Titkos turisztikai célpontok című kiadvány elérhető, illetve letölthető a Corps Touristique Austria titkárságán és honlapján.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek