99 Ft-os induló jegyárat hirdet a Ryanair

Még az idén új útvonalat indít a Ryanair Budapest és Frankfurt között, és növeli az eindhoveni és londoni járatainak a számát. Ennek örömére meghirdették azt az akciót, hogy jövő csütörtökig 99 Ft-os induló áron lehet jegyet foglalni az európai járatok bármelyikére.

Új útvonalat indít Budapestről a Ryanair, amelyhez egy hangzatos akció is kapcsolódik. November 12-től Budapest és Frankfurt-Hahn között is közlekednek az ír diszkont légitársaság járatai, illetve új járatokkal egészítenek ki két útvonalat. A eindhoveni járat heti 4 alkalom helyett 7-szer jár majd, a londoni járat pedig heti 21-szer közlekedik a korábbi 14 helyett. A Budapest és Frankfurt közötti, valamint az extra eindhoveni és londoni járatokra szóló jegyeket augusztus 3-tól lehet lefoglalni.

A frankfurti járat a légtársaság 25. vonala a budapesti bázisról, és ennek örömére Stephen McNamara a cég kommunikációs vezetője a sajtónak bejelentette, hogy a társaság az új útvonal megünneplésére 99 Ft-os akciós induló áron értékesít 100 ezer helyet minden európai utazásra szeptemberben és októberben. Az akciós jegyek egy héten keresztül, augusztus 7-ig foglalhatók a légitársaság honlapján.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek