Szabadjegyet ajánlott fel a Wizz Air a Ryanair vezérigazgatójának

Szabadjegyet ajánlott fel a Wizz Air a Ryanair vezérigazgatójának

A Wizz Air diszkont légitársaság bejelentette, hogy a Ryanair vezérigazgatója szabadjegyet kap a Wizz Air bármely, a varsói Modlin repülőtérről induló húsz járatának egyikére – olvasható a Wizz Air közleményéban. Michael O'Leary ugyanis a sajtónak is megerősítette, hogy nem hagyja hidegen az utóbbi időben Varsóban tapasztalható bikini-láz.

Több száz lengyel utas az elmúlt hetekben kétszer is rózsaszín bikinibe öltözött a Wizz Air modlini repülőtéren való megjelenése alkalmából. A Wizz Air ugyanis ingyen jegyet ígért mindenkinek, aki ilyen bikini viselt. A versenytárs légitársaság vezérigazgatója pedig elpanaszolta, hogy akár ő is megjelenhetne bikiniben.

A hírt a fapados Wizz Air örömmel fogadta, hiszen ezek szerint még a versenytársak is igényt tartanak a Wizz Air kedvező áraira és szolgáltatásaira. A szabadjegyet a Ryanair sajtótájékoztatója alatt a Wizz Air bikiniprogram arca, Bart ajánlotta fel. Egyelőre nem tudni, hogy a szabadjegyet Michael O'Leary és a Ryanair mely járaton venné igénybe.

"Bár Michael O'Leary a Ryanair-től messze nem olyan csinos, mint az a több száz varsói hölgy aki rózsaszín bikiniben ünnepelte a Wizz Air kedvező árait, mivel válaszolt a bikinis kihívásunkra, örömmel ajánlunk fel neki egy ingyenes utat bármely, a varsói Modlin repülőtérről induló izgalmas desztinációnkra" – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air vállalati kommunikációs vezetője.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek