Szökött bika miatt zártak le egy vietnámi repteret

  Lezártak egy nagy turistaforgalmat bonyolító vietnámi repülőteret egy eltévedt bika kézrekerítése miatt. Az elkóborolt állatra először hétfőn reggel figyeltek fel a Hue központjában lévő, a repülőtérrel határos, fákkal borított területen. Kedden közel száz rendőrt, katonát, és vadőrt riasztottak, hogy a bika nehogy a kifutópályára tévedhessen. A hajtóvadászatban résztvevők igyekeznek a bikát megnyugtatni.

  Do Chi Thanh, a Phu Bai repülőtér igazgatója elmondta, hogy a repülőteret biztonsági okokból helyi idő szerint reggeltől délután hat óráig lezárták, amit az akció sikere esetén hamarabb feloldhatnak. Thanh szerint a lezárás tizenöt belföldi járat közlekedésében okozhat fennakadásokat. Azt még mindig homály fedi, hogy a bika honnan és hogyan kerülhetett a repülőtér közelébe.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!