Fesztivál a sóstógyógyfürdői Múzeumfaluban

Fesztivál a sóstógyógyfürdői Múzeumfaluban

Összesen tíz színházi előadást és zenei koncertet tekinthet meg a közönség a XXI. Mandala Nyár keretében, amelyet idén először a nyíregyháza-sóstógyógyfürdői Múzeumfaluban rendeznek meg. A nyári színházi fesztiválon a Mandala Dalszínház saját előadásait a hagyományoknak megfelelően több vendégprodukció egészíti ki. A közönség hét színházi produkciót és három zenei koncertet láthat és hallhat, ezek helyszínéül a Múzeumfalu központjában felállított színpad ad helyet – írja az MTI.

Július 26-án a Mária főhadnagy című operettet tekintheti meg a közönség két felvonásban a Turay Ida Színház előadásában, majd augusztus első három napján a Hajmeresztő című interaktív bűnügyi társasjátékban vehet részt a nagyérdemű a Mandala Dalszínház színészeinek segítségével.

Augusztus 8-án a Retro szerelem, avagy özvegy Karnyóné és a két szeleburdiak című vígjátékot adja elő a Budaörsi Játékszín, augusztus 10-én pedig ismét a Turay Ida Színház következik a Maga lesz a férjem című zenés vígjátékával. Egy héttel később Petőfi Sándor A helység kalapácsa című kocsmai játékában játszik a közönségnek Besenczi Árpád, ezt követően pedig augusztus 24-én és 25-én az Árva Bethlen Kata történelmi játék két előadásával lép színpadra az Új Színház társulata.

Szeptemberben már elsősorban a zenéé lesz a főszerep az idei Mandala Nyáron: szeptember 8-án előbb a Szüret Utcza alapozza meg a hangulatot Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn, majd este nyolc órától Bródy János következik Az Illés szekerén lemezbemutató nagykoncertjével. Szeptember 9-iki záró gálán Mészáros János Elek, az egyik tehetségkutató győztese lép színpadra.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek