Strandkönyvtár Újvidéken

  Strandkönyvtár Újvidéken

  A népszerű újvidéki strandon csütörtöktől augusztus végéig ismét lesz könyvkölcsönző. A felnőtt olvasóközönség néhány száz könyv közül válogathat majd, de a fiatalabb korosztály számára is több mint száz gyermekirodalmi mű áll rendelkezésre – olvasható a vajdasági Újvidék Duna-parti strandját működtető városi vállalat közleményében.

  A szervezők azt ígérik, hogy ha a strandlátogatók közül valaki olyan könyvet kérne, amely nem található a kínálatban, akkor a könyvtárosok igyekeznek azt a központi könyvtárból beszerezni. A korábbi évekhez hasonlóan a szabadtéri könyvtár egy étterem közelében kap helyet a folyóparti fürdőhelyen.

  A vízparti könyvkölcsönző délelőtt 10 és este 8 óra között tart nyitva. A kihelyezett könyvtári akcióval párhuzamosan a papírhulladék újrahasznosításának jelentőségét hangsúlyozó műhelyeket is szerveznek a strandon. A workshopok este hét órakor kezdődnek, a belépődíjat pedig két üres konzervdobozzal vagy fél kilogramm használt papírral lehet megváltani.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!