Gyerekprogramok Bala Tonival Gyenesdiáson

  A Gyenesdiási Turisztikai Egyesület a Varázshangok az Egészségért Egyesülettel együttműködve a következő hetekben öt alkalommal – július 24-én, 31-én, augusztus 7-én, 14-én és 21-én – családi játszóházba invitálja a kicsiket és nagyokat egyaránt. Kezdés 14.30-kor a Községháza nagytermében. Minden kreatív, logikai, képességfejlesztő játékot kedvelőt szeretettel várnak keddenként – rossz időre remek családi programnak tűnik.

  De aki inkább a strandon örülne annak, ha a gyerekeit egy kicsit elszórakoztatnák, jó hír, hogy az idei évben nemcsak a Diási játékstrandon várja a lelkes, helyi fiatalokból álló animátor csapat változatos sport- és gyerekprogramokkal a strandolókat. Már a Gyenesi Lidóstrandon is gyerekanimátorok segítik az idő minél kellemesebb eltöltését tehermentesítve ezzel a szülőket szerda és szombat délutánonként. Szintén újdonság az idén, hogy egy életnagyságú Bala Tonival, a település hülye nevű kabalafigurájával is találkozhatnak a strandolók – szintén a gyerekek nagy örömére.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!