Élményfürdőt nyit a Cartoon Network

A Cartoon Network a világ első rajzfilmes témájú vízi vidámparkját tervezi nyitni Thaiföldön 2013-ban.

A létesítmény hatalmas területen, az ország keleti partvidékén kap majd helyet, mindössze 15 percnyire Pattaya strandjaitól és 90 percnyire a fővárostól, Bangkoktól. Az élményparkban a vendégek a Cartoon Network leghíresebb karaktereivel találkozhatnak majd, például a Pindur Pandúrokkal, Johnny Bravóval, illetve a Gamboll Csodálatos Világa és a Ben 10 szereplőivel, írja a Turizmus Online.

Ázsiában és a Közel-Keleten reneszánszát élik a szórakoztatóiparhoz kapcsolódó tematikájú élményparkok. A Marvel Adventure szintén 2013 elején tervez nyitást Dubaiban, itt az X-Men és az Avengers karakterek kerülnek fókuszba. A Rovio Entertainment ugyancsak nemrégiben jelentette be, hogy Kína-szerte Angry Birds témájú élményparkokat és üzleteket nyit.

Ázsia egyre növekvő turizmusának előnyeit várhatóan a The Cartoon Network Amazon Park is élvezni fogja majd. A Thaiföldi Pénzügyminisztérium szerint 2011-ben több mint 19 millió turista érkezett az országba, nőtt a forgalom Vietnámból, Kambodzsából, a Fülöp- szigetekről, Kínából, Indonéziából, Malajziából és Szingapúrból is.

A rajzfilmes vízi vidámpark minden korosztálynak szórakozást nyújt, a merészebb felnőttek akár a szabadesést is kipróbálhatják, lesz hullámzó kalandfolyó, rafting és versenycsúszdák is. A 32 millió dolláros beruházással épülő létesítmény a tervek szerint évi 800 000 látogatót vonz. Az üdülőhely és attrakciófejlesztő Amazon Falls cég egy dizájnerekből álló csapattal dolgozik szoros együttműködésben, hogy a 2013-as nyitás valóban megvalósulhasson.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek