Sikeres volt a borfesztivál Tarcalon

Sikeres volt a borfesztivál Tarcalon

Sikerrel zárult az első, egyéni kezdeményezésű, exkluzív borfesztivál a tokaj-hegyaljai Tarcalon. Az elmúlt száz év egyik legmelegebb hétvégéje ellenére is sokan választották a strandolás helyett az Andrássy Rezidencia Wine and Spa rendezvényét. A látogatók a helyi kézműves ételek mellett tizenkét tokaj-hegyaljai pincészet minőségi borait kóstolhatták végig.

A hangulatos környezetben a kóstolás mellett a tömegrendezvényekkel ellentétben Tarcalon lehetőség adódott a borok alaposabb megismerésére, hiszen a borászok szívesen álltak minden érdeklődő rendelkezésére, cserébe a vendégek véleményével gazdagodhattak a borkóstoláshoz illő, stresszmentes környezetben.

„A borfesztivál nagyon jól sikerült. Öröm látni az elégedett vendégeket, akiknek a nyári hőségben is tudtunk plusz élményt nyújtani. Az elégedett kiállítók és vendégek meggyőztek bennünket arról, hogy érdemes már most elkezdenünk szervezni az őszi ismétlést, így akik most lemaradtak erről a rendezvényről, azok még idén átélhetik újra ezt a különleges, a szokásosnál személyesebb tokaj-hegyaljai fesztivált" – mondta el a rendezvényről Madarász Melinda, az Andrássy Rezidencia Wine and Spa igazgatója.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek