Pozsonyi szálloda a világ legjobbja

Kihirdette idei Insider Select listáját az Expedia.com szobafoglaló oldal. Az oldalon található 150 ezer szállodára 500 ezer vendégvélemény érkezett, ezek összesítésével született az eredmény – adta hírül a Turizmusonline.hu.

A top 100-as lista első helyezését egy szlovákiai szálloda, a pozsonyi Marrol's Boutique Hotel nyerte el. Magyarországról sajnos nem került be a 100 legjobb közé egyetlen hotel sem. A pozsonyi szálloda után, az első 10-ben található az olaszországi, velencei Hotel Al Codega, a Costa Rica-i Fortunában található Hotel Royal Corin, az Aberdeenben lévő Hilton Garden Inn Aberdeen és a miami Four Seasons Miami az USA-ban.

Hatodik helyezett lett a Németországban, Hamburgban a Madison Hotel, a hetedik és a nyolcadik helyezett egyaránt az USA-ban található, előbbi az omahai Element Omaha Midtown Crossing, utóbbi a vaili Sonnenalp Resort of Vail. Kilencedik lett a Taj Lands End Mumbaiban, tizedik pedig a Los Angeles-i Mr. C Beverly Hills.

A környező európai országok közül több szállodának is sikerült a 100 legjobb közé jutás: a prágai Alchymist Residence Nosticova a 18. lett, a bulgáriai Grand Hotel Sofia a 26., a berlini Swissotel Berlin a 44., a Grand Hyatt Berlin pedig 51. lett. 68. helyezést ért el a Hotel Josef Prágában, 76. lett a Hotel Kossak Krakkóban, 89. helyezett pedig a prágai Ventana Hotel Prague lett.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek