Élménykilátót, oxigénbárt avattak Siófokon

A siófoki főtér uniós beruházásainak átadása alkalmából rendezett négy napos ünnepségsorozat részeként június 22-én avatták fel ünnepélyesen a megújult Víztornyot. Balázs Árpád polgármester a megnyitón hangsúlyozta, Siófok végre visszakapta 1912-ből származó, emblematikus épületét, mely hiánypótló látványossága lesz a városnak.

A földszinten a város Tourinform irodája már február elejétől megújult infrastruktúrával és munkaszervezettel szolgálja a városba látogatókat, írja a Turizmus.com.

A felső szinten a Szentkirályi Ásványvíz rendezte be első Oxigénbárját. A 66,5 négyzetméteres, egy időben 25-30 főt kiszolgáló kávézó és koktélbár különlegessége, hogy vendégei az italokon túl az egészségre jótékonyan ható oxigéntől is felfrissülhetnek, melyet a helyiségben elhelyezett 5 liter/perc teljesítményű oxigénkoncentrátor berendezés állít elő. Az új vendéglátóhely ablakaiból a Balaton, Belső-Somogy és Siófok panorámájában gyönyörködhetünk.

A torony kilátóként is működő körteraszát, a felsőbb szinten berendezett kávézót és koktélbárt,valamint az efelett kialakított élménykilátót két panorámaliften közelíthetjük meg, utóbbi attrakciójaként a Samsung jóvoltából óriási, asztalként is funkcionáló érintőképernyőkön elérhető játékalkalmazásokkal szórakozhatunk, internetes üzeneteket küldhetünk, miközben a tér egy része lassú tempóban körbefordul. Siófok új látványosságát, mely 800 Ft-os belépő megváltásával látogatható, a Sió Torony Kft. üzemelteti.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek