Éjszakai kalandok az állatkertben

A Budapesti Állat- és Növénykertet napvilágnál évente több mint egymillióan csodálják meg. Az éjszakai állatkert különleges, semmi máshoz nem hasonlítható hangulatát viszont csak jóval kevesebben ismerhetik meg. Sejtelmes árnyak és hangok fogadnak, miközben a nappal kevésbé aktív éjszakai állatok mocorognak, és a sötétben világító szempárok követik az éjszakai látogató óvatos lépteit... – kelti a hangulatot az állatkert programajánlója.

"Az éjszakai állatkert szinte olyan, mint egy igazi dzsungelkaland! Fürkészd ki az állatok éjszakai életének titkait, amelyeket nappal szinte biztosan nem láthatsz! Szakvezetőinkkel bebarangolhatod a Kertet, segítségükkel betekintést nyerhetsz a kulisszák mögé is. Az eddigi évek során vendégeink jártak a zsiráfok fellegvárában, kézbe vehették az óriáskígyót, megismerkedhettek Gézával, a tapírral és bekukkanthattak az akvárium kulisszái mögé is. Idén te is részese lehetsz ennek a páratlan élménynek!" – írják.

Hasznos információk

Éjszakai séta időpontok: június 28. 19:00, július 26. 19:00, augusztus 30. 19:00, szeptember 27. 18:00. Eső esetén a sétát másnap rendezik meg.
A jegyek korlátozott számban, 5000 Ft-os egységáron kaphatók a sétákat szervező Állatkerti Alapítvány irodájában, vagy átutalással előre kifizethetők. Az ár magában foglalja a belépődíjat és a szakvezetéses séta részvételi díját is.
Jelentkezni lehet személyesen az Állatkerti Alapítvány irodájában minden nap 9-től 17 óráig, vagy elektronikusan az info@allatkertialapitvany.hu email címen.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek