Új üzemeltető kezében a hajdúszoboszlói Hotel Victoria

Áprilisban újranyitott a hajdúszoboszlói Thermal Hotel Victoria. A fürdőváros üdülőövezetében elhelyezkedő szálloda 72 szobás, minden lakóegysége fürdőszobás, erkéllyel, telefonnal, rádióval, minibárral, széffel és televízióval ellátott.

A hotel 100 négyzetméteres, klimatizált konferenciateremmel, a la carte étteremmel és 300 négyzetméteres, élményelemekkel felszerelt kültéri medencével is rendelkezik. A szálloda a jó ár-értékarányú szolgáltatásokat kereső hazai családokat és gyógyulni vágyó belföldi vendégeket célozza meg, írja a Turizmus.com. A kisgyerekesek figyelmére a játszótér, az előzetes egyeztetés alapján igényelhető gyermekfelügyelet, a gyermekprogramok, a díjtalan játszószoba-használat tarthat számot. A gyógyulni érkezők a szálloda saját két, gyógyvizes medencét, masszázsokat, tangentort, többféle fizikoterápiát kínáló gyógyászatát vehetik igénybe, ahol a súlyfürdőt leszámítva szinte valamennyi olyan kezelés elérhető, mint a város gyógyfürdőjében. A részleg szolgáltatásait a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt.-vel kötött szerződés keretében a gyógyfürdő szakemberei végzik.

A hotelt a Viktória Szálloda Kft. működteti, a szálloda igazgatója Üveges Csaba, aki a Hotel Délibáb éléről érkezett a Victoriába.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek