Kezdődik a szezon a Hagymatikumban

Kezdődik a szezon a Hagymatikumban

Május 25-én veszi kezdetét a nyári szezon a makói Hagymatikumban. Tudják, ez az az organikus, templomszerű fürdőépület-együttes, ami Makovecz Imre Kossuth-díjas építész tervei alapján készült. A hétvégén a látogatók birtokba vehetik a kültéri medencéket, ahol élményelemek és csúszdák várnak - adta hírül a Turizmus.com.

A fürdő a kicsikről sem feledkezett meg: a kisbabákat a bébi medence, a kicsit nagyobbakat a tocsogó medence várja kint a szabad levegőn. Szintén május 25-től az aktív kikapcsolódást kedvelőknek négy sportpálya áll majd rendelkezésére. Kettő homokborítású, ahol lehet röplabdázni vagy grundfocizni. Kettő pedig gumiborítású, ahol a sportrajongók lábtengózhatnak, illetve gyakorolhatják az egy kapura rúgást is.

A szaunát kedvelők is május 25-től vehetik birtokba a különleges élményt nyújtó Kelo szaunát, amiből a makóin kívül csak két másik van az országban, valamint a naturista szaunát is. Ugyanezen napon a nyár beköszöntét egy fergeteges éjszakai fürdőzéssel ünnepelhetik az érdeklődők a fürdő szabadtéri élményrészlegén, ahol a jó hangulatról egy dj gondoskodik majd.

Kicsit később, június 30-án Coca-Cola Strand partyval várják majd a látogatókat. A Minimax Kölyök Strand pedig július 1- augusztus 12. között lesz látogatható. A hat héten át tartó gyermekfesztivál minden héten más programmal és játékokkal várja az aprónépet. De a fürdő nem feledkezett meg az apukákról és sportrajongókról sem, ők óriás televíziókon nézhetik az olimpiai közvetítéseket, amíg a család többi tagja a medencékben játszik.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek