Hétvégén nem lesz Ryanair.com

Fejlesztés miatt áll az oldal, vasárnaptól gyorsabb lesz. Péntek estig egymillió jegyet ad a cég 11 eurótól.

A Ryanair ír fapados légitársaság bejelentette, hogy a Ryanair.com honlap magyar idő szerint május 18. péntek éjféltől május 20 vasárnap hajnali 2-ig nem lesz elérhető.

Ez a járatokat nem érinti, a Ryanair már tájékoztatta azon utasait, akik a hétvége folyamán utaznak (május 19 és 20-án), annak érdekében, hogy online check-in szolgáltatását már május 18, magyar idő szerint délután 6 óra előtt igénybe vegyék. A leállásra az oldal fejlesztése miatt van szükség, vasárnaptól az oldal gyorsabb lesz, valamint SMS-figyelmeztetést küld az esetleges késésekről.

A honlapfejlesztés megünneplésére a Ryanair egymillió jegyet kínál 10,99 eurós ártól, júniusi hétfői, keddi és szerdai indulással. A jegyek 1000 európai Ryanair útvonalra lesznek érvényesek, és azokat a változás előtt, magyar idő szerint május 18-án péntek éjfélig kell lefoglalni a ryanair.com honlapon. A május 19-én és 20-án repülő utasoknak a jegyfoglalást, az online bejelentkezést, a beszállókártya kinyomtatását, stb. május 18-án 18.00 óra előtt kell elvégezniük.

A Budapest Airport arra figyelmeztet, aki szombaton vagy vasárnap utazik a Ryanairrel, ne felejtse el még a leállás előtt elvégezni az utasfelvételt és kinyomtatni a beszállókártyát. Információik szerint a repülőtéren a beszállókártya újra kiállításért 20 400 forintot számolnak fel. A Ryanair emailben is értesítette a leállásról utasait, és azt ígéri, a hétvégén utazók számára ingyenesen kiállítják a repülőtéren a beszállókártyát.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek