Nyártól elérhető a Karancs-Medves kuponfüzet

  Nyártól elérhető a Karancs-Medves kuponfüzet

  Várhatóan a nyári turisztikai főszezonra a vendégek kezébe kerül a Salgótarján Helyi TDM Közhasznú Egyesület szervezésében megjelenő Karancs-Medves kuponfüzet, amely 12, térségben működő szolgáltatónál nyújt majd ingyenességet a felhasználónak. A szolgáltatók között megtalálhatók szálláshelyek, vendéglátóhelyek, múzeumok, többek között a Bányamúzeum és az Ipolytarnóci Ősmaradványok is.

  A kártyához kapcsolódó Karancs-Medves kuponfüzet egy olyan névre szóló kiadvány, amelyből a kuponok letépésével és átadásával a vendég számos elfogadóhelyen kedvezményben részesül. A kuponok által biztosított kedvezményeket a felhasználóval együtt utazók is élvezhetik, írja a Turizmus.com. A kuponfüzethez a Salgótarján Helyi TDM Közhasznú Egyesület szálláshely tagjainál lehet majd hozzájutni. Az elfogadóhelyekről és az általuk nyújtott kedvezményekről még több információ található majd a www.salgotarjan-turizmus.hu honlapon.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!