Gyorsabban juthatunk be Londonba Lutonból

  Gyorsabban juthatunk be Londonba Lutonból

  A Londonba látogatók az eddiginél gyakoribb és közvetlenebb buszjárattal mostantól még egyszerűbben juthatnak el a lutoni repülőtérről Londonba. A Green Line Coaches busztársaság a reptérről London belvárosába 15 percenként indít közvetlen járatokat, így már egy óra alatt el lehet jutni Londonba. Ráadásul a járat közvetlenül a repülőtéri termináltól indul, így nem is kell átszállni.

  A Green Line weboldala mostantól magyarul is elérhető, ahol az utasok kikereshetik az indulási időpontokat, vagy akár érkezésük előtt előre meg is rendelhetik a jegyeket. A Green Line expressz buszjáratai a nap 24 órájában, a hét minden napján közlekednek; a buszokon elérhető ingyenes wifi szolgáltatással pedig az utasok az internetet is használhatják a Londonba tartó út során - olvasható az OTS közleményében.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!