Horvátország szakértőjének fiókirodája Budapesten

  Horvátország szakértőjének fiókirodája Budapesten.

  Az Adriagate.com online szállásközvetítő iroda fiókirodát nyitott a Belvárosban a Nádor utcában. Az online szállásközvetítés piacán több mint 10 éve jelen lévő iroda kínálatában Horvátország különböző tájai - közel 400 település mintegy 6000 szállása - találhatóak meg. Idén ősztől pedig új tevékenységgel, budapesti és balatoni szállásközvetítéssel bővíti profilját.

  „Az online foglalásokban Magyarország évek óta az élmezőnyben jár. A budapesti iroda nyitását a magyar közönség Horvátország iránti töretlen érdeklődése, a személyes tanácsadás és a helyben történő foglalás és ügyintézés igénye indokolta" – indokolta meg az iroda szükségességét az Adriagate.com iroda alapítója, társtulajdonosa, Igor Popovic.

  Az iroda a leginkább kedvelt tengerparti apartmanok mellett, idén új, különleges élményekkel is csábítja a magyar közönséget. A romantikus luxus villáktól kezdve a világítótornyokban található apartmanokig több kuriózum is található a kínálatban. De a hajós körutazások, tengeri túrák vagy a falusi és aktív turizmus mellett is letehetjük voksunkat.

  A cég a fiókiroda magyarországi nyitási alkalmából foglalási akcióval kedveskedik vendégeinek, mely április 30-ig tart. Ezen kívül minden hónapban értékes nyereményeket sorsolnak ki a foglalók között.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!