Budapest Európa hetedik legjobb úti célja

Budapest Európa hetedik legjobb úti célja

Lezárult a "2012 Legjobb Európai Desztinációja" szavazás, Budapest a versenyben lévő 20 város között a hetedik helyezést szerezte meg magának - írja a Turizmusonline.hu.

A European Travellers Choice versenyében a "2012 Legjobb Európai Desztinációja" címért olyan városok versengtek, mint Bécs, Dubrovnik, Prága, Berlin, Firenze vagy Lisszabon. A háromhetes szavazási periódus végén a győztes város Portó lett. A top 10-ben a következő városok kerültek: 2. Bécs, 3. Dubrovnik, 4. Prága, 5. Brüsszel, 6. Berlin, 7. Budapest, 8. Lisszabon, 9. Firenze és 10. Edinburgh. A városokra összesen több mint 200 ezer szavazat érkezett.

A European Consumers Choice oldalon rövid szöveges és képes bemutatóval ismertetik a 10 legjobb úti célt. Budapesten a várost kettéválasztó Dunát emelték ki az oldal szerkesztői mint legizgalmasabb attrakciót, amelyen végighaladva számos jelentős látnivalót láthatnak a turisták, eltávolodva a belvárosi sürgésből, de mégis a város szívében maradva - olvasható a Turizmusonlie.hu cikkében.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek