Szülinapi bulit tartanak a Malévnak március 30-án

  Szülinapi bulit tartanak a Malévnak március 30-án

  Március 29-én lenne 66 éves a nemrégiben becsődölt Malév. A nemzeti légitársaság, „de jure" még létezik, és a csőd bejelentése óta még nem telt el annyi idő, hogy hajdani alkalmazottai, ügyfelei és partnerei megfeledkeztek volna a cégről, a „maléves" szokásokról és ünnepekről - írja a Turizmusonline.com.

  A MALÉRT egyesület ezért nyílt napot rendez a Ferihegyi Repülőgép Emlékparkban a Malév megalakításának 66. évfordulójára. Az emlékparkban március 30- án (pénteken) 15 órától - egy nappal a március 29-i pontos évforduló után – hagyományos gulyáspartival, fröccsbusszal, de leginkább legendás repülős relikviákkal fogadják a közönséget. A gyerekek és felnőttek számára is érdekes, különleges attrakcióval is tarkított programra minden érdeklődőt várnak a szervezők. A belépés díjtalan!

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!