Ötéves a Kastélyszállodák Szövetsége

  Ötéves a Kastélyszállodák Szövetsége

  Öt éve olyan hotelekből alakult a Magyar Kastélyszállodák Szövetsége, ahol a falak szinte mesélni tudnak – írja a Turizmus.com. A szövetség tagjainak célja a minőségi vendéglátás, a szállodákban megszállók igényeinek legmagasabb szintű kielégítése.

  Kastélyonként más-más módon igyekeznek ezt elérni: van, ahol hagyományos magyar konyhával és elegáns étteremmel kényeztetik a betérőt, több szállodában pedig wellness-szolgáltatások, fürdők, néhol egészségügyi rehabilitációs szolgáltatások is megtalálhatók. Néhány kastélyban saját borospince is van. Ezeken kívül sok egyéb kikapcsolódási lehetőséget ajánlanak vendégeiknek: koncertek, táncházak, régi mesterségek bemutatása, reneszánsz karneválok sorakoznak kínálataikban.

  A szövetség jelenlegi tagjai
  Batthyány Wellness Kastélyszálló (Zalacsány), Festetich Kastélyszálló (Szeleste), Főnix Kastélyszanatórium és Egészséghotel (Nógrádgárdony), Gróf Degenfeld Kastélyszálló (Tarcal), Héderváry Kastély (Hédervár), Klastrom Hotel (Győr), La Contessa Kastélyhotel (Szilvásvárad), Prónay kastély (Alsópetény), Puchner Kastélyszálló és Reneszánsz Élménybirtok (Bikal), St. George Residence & Hotel (Budapest)

  A szövetség tavaly egy KastélyKártya programot is életre hívott, amely különleges lehetőséget nyújt mindazok számára, akik több kastélyszállodát szeretnének megismerni, ráadásul kedvezményes árakon. A kártya megvásárlásakor automatikusan KastélyUtalvány birtokosai leszünk, mellyel a kártya értéke (évi 50 ezer forint) egy az egyben levásárolható, valamint számos további kedvezmény is igénybe vehető a szövetség tagszállodáinál – olvasható a Turizmus.com cikkében.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!