Repülőjegyet nyerhetnek az Utazás kiállításon

Repülőjegyet nyerhetnek az Utazás kiállításon.

A csütörtökön kezdődő Utazás kiállításon a budapesti repülőteret üzemeltető Budapest Airport standjánál minden nap páros repülőjegyet nyerhetnek, akik előzőleg regisztrálnak a standon. A sorsolásra a cseh CSA, a német airBerlin, az ír Ryanair valamint török Turkish Airlines ajánlott fel jegyeket.

A standon repülőjegyeket is foglalhatnak az érdeklődők: a kiállításon vásárolt valamennyi repülőjegyhez félárú reptéri parkolás jár. A jegyek foglalási díját a Budapest Airport átvállalja.

A F pavilon 303. számú standja megjelenésével a tavaly tavasszal megnyílt SkyCourt-ot (Égi Udvart), a 2-es terminál új épületét idézi. A látogatók tárgynyereményeket is hazavihetnek, ha megpörgetik a szerencsekereket a standon. A sorsoláshoz a repülőtéri üzletek közül a Heinemann Duty Free, az Interchange, a Hungaricum Wine & Food, a Szamos valamint a Lian Day Spa ajánlott fel ajándékot vagy utalványt.

A látogatók a standon olyan digitális emlékfotókat is készíthetnek magukról, melyekhez a budapesti légitársaságok gépei vagy ismert külföldi tájképek adják a hátteret.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek