Megint ingyenjegyeket oszt a Ryanair

  Megint ingyenjegyeket oszt a Ryanair

  Az írek nemzeti ünnepe, Szent Patrik napja alkalmából a Ryanair február 22-én, szerdán újabb ingyenjegyeket oszt szét – írja a Turizmusonline.hu. Ezúttal 500 jegy keresi zöldbe (az írek nemzeti színébe) öltözött gazdáját délután 5 órakor a Mammut II. bevásárlóközpont földszinti szökőkútjánál.

  Az ingyenjegyekre váltható utalványokkal Brüsszelbe, Baden Badenbe, Göteborgba, Memmingenbe, Krakkóba, Lübeckbe, Stockholmba, Oslóba és Thessalonikibe utazhatnak majd el a szerencsések.

  A Ryanair már február 14-én is tartott hasonló akciót, ám az akkor kiosztott, mintegy 1800 darab utalvánnyal nincs minden rendben. Az Index olvasói közül többen panaszkodtak arra, hogy hiába küldték el a légitársaságnak foglalási igényüket, nem kaptak választ, pedig utazásuk időpontja vészesen közeledik. Mivel a légitársaság nem garantálja az ingyenes utazást, előfordulhat, hogy kútba esik az út, az előre lefoglalt külföldi szállodát azonban muszáj kifizetni.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!