Mackófesztivál az állatkertben

  Medvék várják minden mennyiségben az egész családot csütörtöktől vasárnapig a Fővárosi Állat- és Növénykertben. Buzdítsa gyermekeit brummogásra és dörmögésre ingyenes belépésért cserébe.

  Február 2-től 5-ig számtalan szórakoztató és ismeretterjesztő, medvékhez kapcsolódó programmal várja az érdeklődőket a budapesti állatkert. A Mackófesztivál elnevezésű, tavaszváró programsorozat keretében minden nap játszóház, arcfestés, mackó készítés, fájdalmas nevű Medvetélkedő, játékmackó kiállítás és mézkóstoló is lesz.

  Fotó: Brett Lewis/solent / NorthfotoForrás: Travelo

   Február 2-án, csütörtökön 11 órától kezdetét veszi a medveébresztés, ahol aztán lehet szurkolni, hogy a medve meglátja -e az árnyékát vagy sem. 3-án, pénteken ugyanebben az időben balázsolást tartanak a jegesmedvéknél, ahol megtudhatjuk, hogy az állatorvosok mit tesznek, ha gyengélkednek a mackók.

  A fesztivál ideje alatt díjmentesen léphetnek be a kertbe azok a 14 éven aluli gyermekek, akik brummogva, dörmögve érkeznek a bejárathoz. Részletes programot és további információkat az Állatkert honlapján talál.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!