Félmilliárdos felújítás saját zsebből

Elkészült az alsópáhoki Kolping Hotel harmadik lakóépületének felújítása is, az Ulrich házat csütörtökön adják át. A tizenöt éve működő szálloda négy épületéből ez a harmadik, melyet teljesen felújítanak, a közel félmilliárd forintos beruházást a hotel teljes egészében önerőből oldotta meg.

A gyermekbarát szálloda Ulrich háza a tinédzserekkel együtt, vagy gyerekek nélkül érkező vendégek számára készült, fürdőszobáiban hangulatvilágítás, légkondícionált szobáiban wifi-kapcsolat várja a lakókat. A hőszigetelt épület új nyílászárókkal felszerelt szobáiban energiatakarékos led izzók világítanak, ha pedig a vendég elhagyja a szobát, a lámpák automatikusan lekapcsolnak.

Forrás: Travelo

A négy csillagos szálloda új szobáinak modern berendezését természet ihlette színek és motívumok teszik hangulatossá. Négy nagyméretű lakosztályt is létrehoztak az Ulrich házban, melyekben egyedi belsőépítészeti megoldások és luxusfürdőszoba gondoskodik a vendégek kényelméről.

A 450 férőhelyes szálloda 10 hektáros területen fekszik Hévíztől nem messze, Alsópáhokon. Szobák, apartmanok és egész házak is a vendégek rendelkezésére állnak, valamint uszoda és szauna, játszótér, sportpályák és fitneszterem. A gyerekkel érkezők számára az ingyenes gyermekfelügyelet lehet vonzó, a gyerekbarát szobák és az olyan fakultatív programok, mint a babaúszás, a ringató vagy a masszázstanfolyam. Januárban a felnőtt ár kétágyas szobában fejenként 15300 forint, gyerekeknek életkor szerint, 2800 forinttól, plusz 3-4 ezer forintos alapár szobánként.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek