Így néz ki egy esküvő luxuskivitelben

Mindig irigykedve néztétek a sztárokat, akiket az oltárhoz vezető úton is nagybetűs elegancia vesz körül? Ha az álomesküvőtök csupa csillogás, akkor ne mondjatok le róla, hoztunk néhány stílustrükköt, amikkel a Ti nagy napotok is magazinokba illő lehet!

Forrás: eskuvonkhelyszine.hu

Kezdjük is mindjárt a helyszínnel! Nem, nem kell átlépnetek az országhatárokat ahhoz, hogy lenyűgöző környezetben mondhassátok ki a boldogító igent, sőt, a fővárost is alig kell elhagynotok. Budapest környékén esküvőhelyszínek egész sora várja a házasulandókat, méghozzá teljes pompában, csak győzzétek kiválasztani a kedvenceteket. Mit szólnátok egy kastélyhoz? Egy impozáns épület a hozzá tartozó parkkal kellőképpen elegáns helyszín, nem igaz?

Ha egy kastély az esküvőhelyszín, az nem csak mesébe illő környezettel teszi varázslatossá a nagy napot, hiszen a kitüntetett figyelem miatt ehhez kapcsolódik egy különleges életérzés is, amit máshol biztosan nem tudnak megadni Nektek. Ráadásul egy kastélyban a szállás is adott, vagyis a színtiszta kényelmet nem csak Ti élvezhetitek, hanem minden vendégetek megkaphatja egy éjszakára. Ám lehet ezt még fokozni!

Egy luxuskivitelű esküvőn a legapróbb részletek is a helyükön vannak. A színek és textúrák tökéletes harmóniája egy kevés fényjátékkal megbolondítva páratlanul elegánssá varázsolja a helyszínt, és a jó hír, hogy ezek egy szabadtéri ceremónián is remekül tudnak érvényesülni. Egy dolgot azonban ne feledjetek; az extravagáns dekoráció sosem tucattermék, így hát mindenképpen szükségetek lesz egy profira, aki mindezt megtervezi Nektek.

Végül ott a ruha és kiegészítő kérdés, hisz mégiscsak az ara az, aki mindent beragyogó szépségével képes extra csillogást adni az eseménynek. Kedves menyasszony, igen, jól sejted, hogy ez lesz az a nap, amikor gyerekkorod tündérmeséi megelevenednek. Egy izgalmas fazonú ruhában, néhány letisztult, mégis elegáns ékszerrel igazi dívának érezheted magad, és biztos lehetsz benne, hogy a vőlegényed minden egyes pillantással újra és újra beléd szeret.

Most, hogy az ötlettár végére értetek, szervezésre fel! A Fenyőharaszt kastélyszállóban minden adott ahhoz, hogy a nagy nap csupa luxus legyen, és amint a helyszín le van kötve, szépen sorban jöhet a többi, míg végül minden összeáll az álomesküvőtökhöz!

Forrás: eskuvonkhelyszine.hu
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek